EsoCalc JS ReadMe
JAWA

Program iki ngetung "kedher" nomer kanggo wilangan asli lan strings.
Iki nomer iku sawijining ongko antarane 1 lan 9 klebu,
dijupuk dening summing ing ongko desimal dhisikan (yen asil
njaluk nomer luwih saka 9, summation wis bola, lan ing nganti pungkasan pait).
algoritma program iki kaya-kaya diganti, yaiku:
- Nomer dituduhake minangka senar;
- Jumlah bit diwilang saka nomer ASCII-kode lan pemetaan sing (pangkat = kode - 48);
- Sawise summing bit tinimbang maneh pembagian nomer asil dening
cepot, etc. 9 sing diprodhuksi saka asil ping anggere asil ora bakal
kurang saka 10 (yen nomer kurang saka 1 kiwa, banjur kanggo ditambahake 9 menang, sing kanggo
dadi kedher a).
Asil petungan iki kanggo nomer pas karo asli
numerological lan luwih gampang mangertos lan bakal kakehan prosesor. nanging yen
input bakal diwatesi dening nomer alam, iku ora ing program nganggo
luwih apik. Nanging, boten kita ngalangi garis substitusi teks tinimbang nomer. asil saka
Iki ora pas karo numerological, kanggo numerologists purun piye wae nalika ngitung
garis dianggep kanggo A = 1, B = 2, C = 3, D = 4, etc. etc.
Petungan "kedher nomer" kanggo strings ing algoritma padha kanggo nomer, diwenehi banget
kasil ingkang sae:
- Njaluk nomer 3, padha kanggo "love" lan nalika sampeyan ngetik tembung "God" (tanpa kuotasi, mesthi)
"JesusChrist"; hubungane karo aku ketemu nomer sarujuk (ya, Aku wong agama);
- Nomer 7 uga dianggep apik, ora mung amarga saka pedunung pracaya kuwi, nanging
lan amarga iki dijupuk kanggo tembung "Love" lan "mother";
- Ing Asia W├ętan iku dianggep nomer apes 4, kanggo "13" lan "devil" iku
iku dadi metu;
- Akhire, entri telung Sixes utawa sawise setan utama menehi sangang, karo kang
Aku ketemu serem.
Ora kabeh dadi cetha, mesthi, nanging iku cetha ana sing mengkono iku ing Latin, geter
Semesta, utawa soko ...
Nanging aku ora ngatur kanggo Pick munggah kuwi Sirilik tombol.

«EsoCalc JS» is based on EsoCalc Console, EsoCalc GUI and EsoCalc for XWindow